P g a coronaepidemin

blev Stödgruppsdagarna 2020 och 2021  inställda.

Tyvärr har nu även stödgruppsdagarna 2022 blivit inställda.

F n är det osäkert huruvida pandemin kommer att utveckla sig. Därutöver har ett flertal kommuner fortfarande restriktioner.

Vi ser nu fram emot att träffas så snart pandemin tillåter!

Vi ses framöver!

Stödgruppsdagarnas 2020 skulle varit på Gotland/Visby och stödgruppsdagarna 2021 i Göteborg.

Temat skulle varit:

"STÖDGRUPPER I PRAKTIKEN"

Tyvärr har sglf inte ännu fått möjlighet att redovisa kartläggningen över "Stödgruppsverksamheter i Sveriges kommuner".  gärna in under rubriken "Kartläggning Stödgr" och läs kartläggningen. Har ni frågor angående kartläggningen kontakta någon i styrelsen.

Anmälan till stödgruppsdagarna

Anmälan till stödgruppsdagarna för medlemmar, stödmedlemmar är 500:-

Medlemsavgiften för medlemmar, stödmedlemmar under 2020 är 150:-

Anmälningsavgiften till stödgruppsdagarna för icke medlemmar är 675:-

Medlemsskapet är personligt. Se under fliken i menyn Bli medlem angående vem som kan bli medlem/stödmedlem, betalning och uppgifter till medlemsreg

Anmäl dig till stödgruppsdagarna med namn, telefonnummer och verksamhet på sglf.sverige@gmail.com

Sätt in anmälningsavgiften på pg 618376-8.

Önskar du faktura..ange namn på deltagarna, medlem eller icke medlem och fakturaadress..maila eller ring Agneta Rönn

Har du några frågor ring gärna ordf Agneta Rönn tel 0725-264515 agneta.ronn@telia.com eller ring/maila någon annan i styrelsen, se kontaktuppgifterna på hemsidan.